Coaching naar meer duurzaam leven

Je leest de krant en je kijkt het journaal. Je ziet hoe belangrijk dat het is dat we iets doen aan klimaatverandering en duurzaamheid. Je wilt meer, maar het komt er maar niet van.

 

Dat snappen wij best. Het is lastig om dingen die je al jaren doet zo maar anders te doen. Een beetje Hjelpe nodig bij de keuzes en uitvoering van duurzaam leven? Dat kan met onze coaching.

 

Hoe coachen wij je?

 

Intakegesprek (2 uur)

We beginnen met een intake gesprek op onze kosten. Samen verkennen we wat je belangrijkste motieven zijn en waar er kansen liggen. Jouw verwachtingen en wensen zijn het uitgangspunt, maar we kijken ook objectief naar de mogelijkheden. We maken een start met het inventariseren van jouw gebruik van elektriciteit, gas/warmte, water en vervoer. Maar we kijken ook of jij als consument invloed kunt uitoefenen op de bedrijven waar jij klant bent.

 

Maandelijk coachingsgesprek (6 x 2 uur)

In een periode van 6 maanden hebben we maandelijks een afspraak. Hierin diepen we een thema uit. Welke thema’s het best bij jou passen, blijkt in het intakegesprek: Voedsel, Kleding, Energie, Wonen, Mobiliteit, Afval, Banken en Financiën, of iets anders. Elk gesprek starten we met jouw ervaringen en wat jij nog aan hulp nodig hebt. Vervolgens maken we een plan voor de komende maanden, waarbij wij jou suggesties doen en adviseren over een duurzame aanpak van het nieuwe thema. Dit is zo concreet dat je er direct mee aan de slag kunt. Mocht tussen de afspraken dringende vragen hebben, dan is het altijd mogelijk om die via mail te stellen.

 

Kosten

De coaching naar een meer duurzaam leven kost € 600,- bij één deelnemer. Een verantwoorde investering, alleen al als je kijkt wat er met energie te besparen is. De coaching kan ook in een kleine groep (maximaal 4 personen) plaatsvinden. Per extra deelnemer stijgt het totaalbedrag aan kosten dan met € 50,-, maar de kosten per deelnemer zijn fors lager omdat de kosten over meer deelnemers worden verdeeld.
De kosten zijn exclusief locatiekosten, hierop kan bespaard worden door de coaching bij u of een van de andere deelnemers thuis te doen plaatsvinden.

Terug